Fredag!

Fredag äntligen som så många längtar efter men för en annan innebär det att man ska jobba. Inget fel i att jobba men tyvärr när man jobbar 3 nätter i rad orkar man inte så mycket eller ens så hinner man inte med vad man önskar och vill.
Sambon kommer hem idag efter att ha legat ute en hel vecka. Lite mysigt att ha honom hemma igen. Nu så ska det ut och tränas hästar och mocka.. Lite mys med dem också så klart!
Återkommer senare med resultatet för dagen..

Blev lite senare än tänkt att sitta här, nåja nu kommer det i alla fall.. Källe han gick på bra i tömmen i dag. Han är en häst som verkligen gillar att jobba. Båda varven gick super i skritt och trav. Hoppas på att kunna starta i någon dressyr tävling i sommar. Tänkte att jag skulle berätta lite mer om hästarna vid tillfälle. Pats gick också riktigt bra hon börjar förstå detta med tömkörning nu. Första gången var hon lite nollad men en klok häst som fattar fort. För hennes del blev det bara skrittarbete. Sen har hann jag inte mysa med sambon men vi får lite tid för varandra då vi ska göra stan. Han ska till frisören bland annat... Personalfest för honom på söndag ju... Hoppas de får riktigt kul men det brukar de ju ha... Nä det var allt för denna gången... Ha en riktigt bra dag på er när ni vaknar upp lördag morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0