Regn och lera!

Vi fick några fina dagar med sol och nu är det regn.
Regn innebär också lera och halt.

Så igår blev det miljöträning av pojkarna (Nanne och Källe).

Grisafarmen!!
Tja Källe fick gå först och visa att det inte var farligt och Nanne var så duktig... Mycket duktig han fick en stjärna i protokollet. Vet att han tycker det är JÄtte läskigt egentligen... Nästa gång får Nanne visa att det inte är farligt att gå över en bro med porlande vatten =)

Patsy ja den busan har rullat sig i hagen och antagligen på en sten (som vi inte hittar). Hon har ett par centimeter långt sår på manken som vi nu behandlar med Jodopax.. såg mycket fint ut idag. Hon är så duktig på att stå stilla när jag tvättade och klippte bort hår idag. Jodopaxen svider ju lite också men hon stod stilla.. Duktig flicka!!

Idag blev det för Källes del (hade jag tänkt) klättring men den pigga hästen kom på att man kan ju hoppa ner för dessa små backar. Så det var bara att ge sig ut på åkern och longera där i stället. Hoppnig ner för backarna var inte att rekomendera då det var så så mjukt.. I longeringen bockade och busade han.. Så hoppas han inte är jätte pigg i morgon då det är dags att sitta upp igen.

Patsy har fått vila två dagar nu men i morgon är det dags för hennes promenader igen...

Må solen lysa över er snart igen!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0